• Free shipping in The Netherlands
  • Free shipping in The Netherlands
  • SALE UP TO -50% OFF

RETOUREN

RETOUREN

Retourvoorwaarden 'algemene voorwaarden'

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]é.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Zo retourneer je een artikel
Bij je bestelling zit een retourformulier. Geef op de retourformulier aan welk order en welk artikel je wilt retourneren. Je betaalt de verzendkosten voor een retourzending.

Zo kun je een artikel omruilen
Bij je bestelling zit een retourformulier. Geef op de retourbon aan welk artikel je wilt omruilen en stuur het artikel terug naar Equalité. Het omruilen van een artikel voor een andere maat is niet altijd mogelijk en afhankelijk van de voorraad. Indien mogelijk, zullen wij het artikel in de gewenste maat leveren. Mocht het niet mogelijk zijn, dan zullen wij contact met u opnemen.

Je kunt artikelen retourneren:

  • binnen 14 dagen na levering.
  • wanneer het artikel compleet, nieuw (geen vlekken en/of slijtage), ongedragen en - voor zover redelijkerwijs mogelijk - in de onbeschadigde originele verpakking en in elk geval deugdelijk verpakt met labels en (prijs)kaartjes nog aangehecht.
  • als de pakbon of een (kopie) van de factuur, of ander aankoopbewijs mee wordt gestuurd in de verpakking.

Indien u verder bent gegaan dan noodzakelijk is voor de beoordeling of u het product wenst te behouden, mogen wij de waardevermindering die daardoor is ontstaan aan u doorberekenen.

Er zijn artikelen die niet geretourneerd kunnen worden. Het gaat daarbij om:

  • Artikelen die overeenkomstig jouw specificaties zijn aangepast.
  • Artikelen die duidelijk van persoonlijke aard zijn.
  • Artikelen die vanwege hygiëne niet geretourneerd kunnen worden en verzegeld zijn verstuurd en waarvan de verzegeling is verbroken.

Bedenktijd
Wanneer je de bestelling ontvangt, controleer dan direct of alle artikelen onbeschadigd en compleet geleverd zijn. Is dit niet het geval, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice [email protected]

Bestel je op www.Equalité.nl, dan heb je een bedenktijd van 14 dagen vanaf het moment dat jij, of een aangewezen derde, het laatste artikel van de totale bestelling hebt ontvangt. Tijdens de bedenktijd dien je voorzichtig met de toegezonden artikelen om te gaan. In de bedenktermijn kun je beoordelen of je het/de artikel(en) wilt houden. Je mag het/de artikel(en) proberen/passen zoals je dat normaal gesproken ook in de winkel zou mogen. Zolang je niet besloten hebt het artikel daadwerkelijk te houden, mag je het niet gebruiken.

Geld terug
Wanneer je een artikel retourneert, wordt het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 7 werkdagen na ontbinding terugbetaald via de wijze waarop je ook hebt betaald. Wij mogen hiermee echter wel wachten totdat de producten retour zijn ontvangen, of tot het moment dat u heeft aangetoond deze te hebben opgestuurd.  

Alle kosten voor het retourneren van artikelen zijn voor rekening van de klant mits gebruik gemaakt wordt van het bijgevoegde retourlabel.